Voorkom dat jouw voeding en leefstijl een aanslag doen op je energiepeil…

succesformule ebook

Ontdek hoe je met voeding en simpele leefstijlveranderingen het beste uit jezelf haalt en je energiek, fit en happy voelt. Elke dag weer!

  • Complete Succesformule in 1 e-book
  • Opgesteld door geaccrediteerd natuurdiëtist en healthcoach Sandra Zuidhoek
  • 17 Praktische tips die je eenvoudig in je leven implementeert
  • Inclusief dagschema en 5 recepten
  • Uitgebreide voedingsinformatie voor gezond eten
  • Ademhalingsoefeningen voor een stressvrij leven
Direct downloaden

sandra-zuidhoekIn 2010 ben ik, met mijn diploma Voeding & Diëtetiek op zak, aan de slag gegaan als diëtist in het ziekenhuis, in de thuiszorg en in de commerciële sector. Ik had geweldige banen, maar kwam er in deze periode achter dat de behandelmethoden niet de volledige lading dekken. In mijn werk zag ik methodes die vooral gericht waren op het bestrijden van de gevolgen in plaats van een preventieve en holistische aanpak. Daarbij was ik op persoonlijk vlak ook meer en meer bezig met gezonde voeding, vanwege langdurige darmklachten, huidklachten en een laag energielevel. Ik ben me  dan ook steeds meer gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg om beide inzichten te kunnen samenvoegen en hieruit de beste resultaten te kunnen halen. Inmiddels weet ik alles over natuurvoeding, orthomoleculaire voeding en Ayurveda. Zo heb ik al veel cliënten kunnen helpen met voeding en simpele leefstijlveranderingen gezondheidsklachten te verslaan. De Succesformule die ik hiervoor hanteer, heb ik voor je uitgewerkt in een gratis e-book.

De Succesformule voor een Happy en Healthy Lifestyle

In De Succesformule heb ik alle elementen samengepakt die helpen om het beste uit jezelf te halen wat betreft energielevel, fitheid en lekker in je vel zitten. Deze succesformule hanteer ik bij mijn klanten en ook voor mijzelf. Ik ben dan ook  overtuigd van de kracht van de succesformule!

De Succesformule is goed in je leven te implementeren dankzij de 17 praktische tips waarin ik deze heb gegoten. Zo ben jij in staat om een positieve omslag te maken en het beste uit jezelf te halen. Geef jezelf minimaal 3 weken om een positieve verandering te kunnen merken en je zult versteld staan van het resultaat.

“Haar visie is geen dieet, maar een levensstijl. Wat zo prettig is aan de begeleiding van Sandra is dat er geleidelijk en vol compassie naar een gezamenlijk doel gestreefd wordt. Ze bekijkt haar advies van een menselijke kant en kiest voor een advies wat bij jou past. De omslag naar een nieuwe levensstijl wordt niet van de één op andere dag gekozen of bedacht. Haar visie wordt niet opgelegd, maar er ontstaat een gezamenlijk advies dat elke keer verrijkt kan worden wanneer je daar aan toe bent. De ‘stapjes’ die ze met jou samen zet gaan geleidelijk zodat je de nieuwe levensstijl gemakkelijker kan aanvaarden. Doordat ze deze wijze verkiest boven ‘maandag gaan we beginnen en dan het roer om’, maakt het dat ik en mijn partner nog steeds de levenswijze volgen die nu als normaal wordt beschouwd.”
Monique van Velzen
“Wegens mijn moeheid en lage energie level ben ik bij Sandra terecht gekomen. De intake was een erg fijn en professioneel gesprek, ook had ik het gevoel dat ik alles aan haar kwijt kon. Het advies is duidelijk en heel behulpzaam geweest. Ze heeft mij onder andere laten zien wat suikers zoal met je energie level doen en hoe ik vervangende maaltijden en tussendoortjes kan bereiden. De recepten zijn erg lekker en leuk om te maken! Wat mij verbaasde was dat ik na een aantal dagen al een stuk energieker was, dit heeft mij geholpen om mijn nieuwe eetpatroon vast te houden. Nog steeds gebruik ik dagelijks haar advies en ben ik bewuster gaan eten. Ik heb nu veel meer energie en ben hierdoor ontzettend dankbaar voor alle hulp en advies. Een echte aanrader voor mensen met moeheidsklachten!”
Kim van Vliet

Ik ben overtuigd!

Direct downloaden