Foodsz geeft jou praktische handvatten op het gebied van voeding, leefstijl & mind. Omdat iedereen het verdient om vol energie en in volle gezondheid het leven door te gaan!

Foodsz is een initiatief van diëtist en lifestyle coach Sandra Zuidhoek. Al jaren coacht zij mensen met voeding en enkele andere aanpassingen in lifestyle gezonder te leven en zich zo energiek, fit en happy te voelen.

Hoewel voeding onmiskenbaar verbonden is aan lichamelijk en geestelijk welzijn, staat dit niet 100% op zichzelf. Niet alleen voeding, maar ook beweging en ontspanning dragen bij aan een gezond en vitaal leven. Het voedingsadvies en de lifestyle coaching van Foodsz is dan ook holistisch en dat zie je terugkomen in wat wij doen. Wij noemen dat ook wel: De Succesformule.

Wil je meer weten over de Succesformule van Foodsz? Download het gratis ebook waarin Sandra haar ‘geheime recept’ deelt!

Over Sandra

sandra-zuidhoekIk vind het belangrijk dat voeding leuk blijft en je ervan kan genieten. Daarom doe ik niet aan diëten, maar aan leefstijlverandering die met een combinatie van aanpassingen in je voedingspatroon, leefstijl en motivatie zorgt dat jij je succes behaalt. Dit is een proces en daar help ik je graag bij!

“Sinds 2010 ben ik, met mijn diploma Voeding & Diëtetiek op zak, aan de slag gegaan als diëtist in het ziekenhuis, in de thuiszorg en in de commerciële sector. Ik had geweldige banen, maar kwam er in deze periode achter dat de behandelmethoden niet de volledige lading dekken. In mijn werk zag ik methodes die vooral gericht waren op het bestrijden van de gevolgen in plaats van een preventieve en holistische aanpak. Daarbij was ik op persoonlijk vlak ook meer en meer bezig met gezonde voeding, vanwege langdurige darmklachten, huidklachten en een laag energielevel. Ik ben me dan ook steeds meer gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg om beide inzichten te kunnen samenvoegen en hieruit de beste resultaten te kunnen halen. Inmiddels heb ik mij verdiept in de Natuurvoeding, Orthomoleculaire voeding en Ayurveda. Regelmatig volg ik diverse scholingen en cursussen om mijn kennis verder uit te breiden.

Als opgeleid natuurdiëtist en health coach werk ik met laboratoriumonderzoeken wanneer nodig. Ik doe niet klakkeloos mee met hypes, maar bekijk het lichaam als uniek. Daarbij ga ik op zoek naar de oplossing. Om een leefstijlverandering te maken en dit daadwerkelijk vast te houden, is tijd nodig. Daarom sta ik voor lange termijn begeleiding.”

Kwaliteitsregister ParamediciNatuurdiëtisten Nederland

Sandra staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van Natuur Diëtisten Nederland

Genoten opleidingen:

  • Mei 2016: oerslank gewichtsconsulent, Ortho Health Foundation
  • April 2016: huid herstelplan, Energetica Natura

  • Maart 2016: ontlastingonderzoek bij chronische darmklachten, MGlab&Advies – Saskia van As
  • Augustus 2015: orthomoleculair kindereetcoach, Civas
  • Juli 2015: het energieherstelplan, Ortho Health Foundation
  • Juni 2015: voedingscoach voor kind en gezin, Hip & Health Academy
  • Maart 2015: het Fodmap-dieet, Allergieplatform
  • Augustus 2014: natuurvoedingsadviseur, Civas
  • Juli 2014: detox-coach, Ortho Health Foundation

Locaties

Inmiddels is Foodsz hard gegroeid en hebben we twee locaties, in Amsterdam en in Haarlem. Op deze locaties werken wij samen met andere disciplines, waaronder personal training, osteopathie, massagetherapie en manuele therapie.

Plexus Amsterdam & Fitness op Maat

Saxen Weimarlaan 56H
1075 CE Amsterdam
www.plexusamsterdam.nl
www.fitnessopmaat.nl

Foodsz werkt hier samen in een multidisciplinair team van onder andere fysiotherapeuten van Plexus Amsterdam, personal coaches van Fitness Op Maat en de masseuse via Ouranios Massagepraktijk.

Kindercentrum Haarlem

Sint Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
www.kindercentrum-haarlem.nl

Foodsz for Kids!

Foodsz biedt ook coaching aan kinderen van 5 t/m 18 jaar met overgewicht. Dit doen wij in samenwerking met De Kindereetcoach aan de hand van de methode 'Lekker Pûh!!!' - de enige methode met een blijvend positief effect op de BMI van kinderen met overgewicht (op korte en lange termijn).
Meer informatie hierover vind je op www.dekindereetcoach.nl.